Vignet Gezonde School

Lees over Sport & bewegen

Onze school heeft het landelijke vignet Gezonde School behaald! Het vignet Gezonde School is een erkenning voor scholen die structureel werken aan het verbeteren van de gezondheid van hun leerlingen en medewerkers. En dat doen wij!

Vignet Gezonde School

(klik voor groot)
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Zo zorgen we voor actieve en gezonde leerlingen, een veilige schoolomgeving, een fris klimaat én hebben we aandacht voor de persoonlijke en sociale ontwikkeling van de leerlingen. Dit vinden wij belangrijk, omdat het allemaal bijdraagt aan een gezondere leefstijl, betere schoolprestaties en minder schooluitval.

De gezonde schoolkantine

Onze school heeft bovendien speciale aandacht voor het thema voeding. Komend schooljaar starten we hoogstwaarschijnlijk met het organiseren van een workshop over gezonde voeding op de ouderinformatieavond. Dit gebeurt naast onze structurele activiteiten: gezonde schoolkantine en het curriculum. Lees verder…

Het vignet Gezonde School is een initiatief van twintig landelijke gezondheidsorganisaties. Wilt u meer weten over het vignet Gezonde School? Kijk dan op www.gezondeschool.nl.